Sorry dat we je even lastig vallen met zo'n nare pop-up,

maar het is helaas verplicht van de overheid om je erop te wijzen dat er cookies gebruikt worden op website. 

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Coaching 

Online & Offline hulp voor startende en/of gevorderde ondernemers. 

Maak een afspraak 

Nieuwsgierig wat een ondernemerscoach voor jou kan betekenen? Laat hieronder jouw naam en contactgegevens achter, zodat er contact met je kan worden opgenomen. 

Na het verzenden van het bericht ontvang je een e-mail met tijden die beschikbaar zijn voor een telefonisch eerste kennismaking. 

Coaching met Pericia

Ondernemen is leuk hoewel er ook wat lastige kanten aan zitten. Je kunt denken aan hoe je (zo snel mogelijk) klanten krijgt of wat belangrijk is om aan te denken als jij een bedrijf gaat starten. Er zijn zoveel vragen waar je mee te maken kunt krijgen. Gelukkig is er dan internet om dingen op te zoeken, maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Wat als je meer ondersteuning wilt of graag zou willen brainstormen? Naar wie ga je dan? 

Als je notitieboekjes vol ideeën hebt, maar niks (nada, noppes) om het te laten zien.
- Nou, dan ben je niet de enigste. 

Laat Mij Je Helpen. 

Briljant Idee? Laten We Eens Brainstormen.

Brainstormen met een ondernemerscoach

Of je nu net begint met ondernemen, je door 'The Charming Years' aan het ploeteren bent, je klaar bent om een ​​level omhoog te gaan en je eigen nieuwste ideeën te lanceren, ik zal je helpen om het te laten gebeuren.


Eigenlijk heb ik een hekel aan het woord 'coaching'. Gewoon, omdat het zo vaag klinkt. Het gaat erom te helpen, ondersteunen en de mogelijkheid te kunnen brainstormen over iets of een situatie. Obstakels helder krijgen en uit de weg ruimen, zodat je vastberaden keuzes kunt maken, zowel zakelijk als privé.


Want lopen we soms niet allemaal ergens tegenaan waardoor we niet de stappen zetten? De ideeën uit werken om aan de wereld te laten zien? 


Of je nou een idee hebt over wat je wilt of op zo'n punt staat van 'wat nu?' / hoe nu verder? Zorg dat je niet vastloopt, maar kies ervoor om de manier te vinden of deze te maken en laat mij je daarbij helpen. Ik beloof je geen 'vage goalsetting nonsens' en ook geen pleister plakkende tactieken die je het gevoel geven dat je het druk hebt, maar je niet dichter brengen bij het doel wat je wilt bereiken.

Als je notitieboekjes vol ideeën hebt, maar niks (nada, noppes) om het te laten zien.- Nou, dan ben je niet de enigste. 

Laat Mij Je Helpen. 

Mail Voor Het Plannen Van Een Online Afspraak.

ondernemer zonder personeel

Concrete stappen maken van je Idee

Als ondernemer, zeker als je een eenmanszaak hebt zonder personeel, dan heb je misschien veel ideeën, maar maak je ook concrete stappen? Vaak is het antwoord 'nee' en dat is zonde. Heb je bijvoorbeeld wel eens een idee gehad, er niets mee gedaan en een jaar later gezien dat anderen zo'n soort gelijk idee hadden en succesvol zijn? Als ondernemer staat je hoofd nooit stil. Hoe handig is het dan om te kunnen brainstormen en samen met iemand die concrete stappen te zetten? 

Zomaar wat vragen en gedachten voor coaching:

 • Ik heb een idee, maar ik zou dit graag samen met iemand willen uitwerken.  

 • Ik wil aan de slag met mijn idee, maar ik heb zoveel te doen en dat levert stress op. Hoe stel ik prioriteiten en hoe krijg ik rust in mijn agenda en combineer ik dat met privé? 

 • Ik loop tegen vragen op waar ik momenteel even niet uitkom. Ik wou dat ik iemand had om mee te sparren, zodat ik keuzes ga maken. Ik wil iets wel, maar het komt er gewoon niet van. 

 • Ja, het is tijd om de knoop door te hakken!

  Ik mail je voor een afspraak.

  Know your numbers

  Brainstormen over je cijfers?

  Een onderneming kan pas succesvol zijn als er rust in de tent is. Rust en overzicht, maar hoe regel je dat nou goed? Waar moet je aan denken en hoe kan je het in jouw situatie nou het beste regelen?

  De cijfers van je bedrijf zijn belangrijk en niet alleen om te zien hoeveel geld je op kunt nemen vanuit je zaak naar privé. Er komt heel wat meer bij kijken. Je kunt dan denken aan: 

 • Hoe breng ik mijn boekhouding en administratie op orde? Die cijfers zeggen mij niet veel. Wat is belangrijk?

 • Hoe staat het met de kosten die ik maak? Zal ik dit jaar nog investeren of is het beter van niet?

 • Ik maak omzet, maar dat is niet echt te zien aan mijn bankrekening. Hoe los ik dat op?

 • Er zijn zoveel cijfers die je zou moeten kennen want hoe weet je anders of je goed bezig bent? Bezig met ondernemen is je cijfers kennen. Ken jij ze? Ben je daar niet zo zeker van? Dan is het nu de tijd om daar iets aan te doen want zeker met al de mogelijkheden die je hebt kan je al snel de draad kwijtraken.

  Ja, ik wil samen kijken naar mijn cijfers.

  Klaar om je ideeën te veranderen in mogelijkheden?

  Wel eens goed willen brainstormen over jouw onderneming? Toekomstplannen, doelen die je wilt bereiken, veranderingen die je wilt realiseren, de balans tussen werk en privé, energie en enthousiasme behouden of meer structuur creëren? 

  Ja, het is nogal wat waar je voor kan komen te staan als ondernemer, maar samen komen we er wel uit. Ik help je graag. 

  Francisca

  Coach voor ambitieuze ondernemers

  Stuur mij een mailtje: